Papa Andy (39), mama Kyra (33) én baby Naud zijn alle drie op dezelfde dag jarig: “Dat de kans wel héél klein zou zijn, vertelde onze gynaecoloog nog” » Krantenkoppen België (2024)

Table of Contents
Twee doden bij vliegtuigongeluk in Noorwegen Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest Kunstenfestival Watou 2024 geeft ruimte aan verbeelding: “Met hommage aan bezieler Gwij Mandelinck” Kid Creole nieuwe headliner op Tieltse Europafeesten: Fischer-Z zegt af door ziekte Beiaardiers trappen zomeravondconcerten af met sopraan Astrid Stockman op Antwerpse kathedraaltoren “Ik moest ooit mijn kleedkamer afgeven… aan Metallica”: BV’s halen herinneringen op aan hun favoriete Werchters De progressie van olympisch kampioene Nina Derwael: “Als ik mijn oefening perfect uitvoer, speel ik mee voor medailles in Parijs” Rassemblement National is op weg naar overwinning, maar wat wil partij van Marine Le Pen en Jordan Bardella precies bereiken? Extreemrechts verliest, maar is Macron nu ook de winnaar? “Dit had hij niet durven voorspellen” Belangrijkste luchthaven van Milaan wordt herdoopt tot Silvio Berlusconi Airport KIJK. “Is dit dan haar echte stem?”: fans verbaasd door stemverandering van Paris Hilton “Geen enkel land heeft dit”: Base camp van Team Belgium officieel geopend voor Spelen van Parijs Leonardtunnel op de Binnenring rond Brussel hele zomer dicht vanaf 8 juli Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging eindelijk open voor verkeer “Joost is een echte vinkenpsycholoog”: broers Foret Avelgems kampioen vinkenzetten LIVE WIMBLEDON. Sinner en Alcaraz staan in kwartfinale – Elise Mertens stoomt in dubbelspel door naar achtste finales Voor 4.036,5 euro kan je de hele menukaart van Werchter proeven: dit zijn de duurste en goedkoopste snacks Groen steunt vraag Open VLD voor hertelling stemmen: “Foute zijn een schande voor België” Lichaam gevonden in zoektocht naar meisje (12) dat vermoedelijk werd aangevallen door krokodil Hoe z’n eerste ritwinst in de Tour Remco Evenepoel doet dromen, maar tegelijk met de voeten op de grond houdt Al zes doden en veel schade door orkaan Beryl in Caraïben Weer fun op en naast de IJzer met IJzerfun: “Blijven kamperen kan één avond” Passagiers zo ziek op vlucht Detroit-Amsterdam dat vliegtuig tussenlanding moet maken Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

Twee doden bij vliegtuigongeluk in Noorwegen

Twee mannen zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Noorwegen. Volgens de politie stortte het vliegtuigje neer op de snelweg E6 in de gemeente Oppdal bij een privévliegveld, waarna brand uitbrak. Een van de twee inzittenden overleed op de plaats van het ongeluk, de ander in een ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest

Het feestcomité Midden-Pastoriestraat in Sint-Andries hield onlangs zijn zesde buurtfeest. De jaarlijkse traditie aan de start van de zomer lokte zoals elk jaar een honderdtal bewoners.
The post Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Kunstenfestival Watou 2024 geeft ruimte aan verbeelding: “Met hommage aan bezieler Gwij Mandelinck”

Dit weekend gaat de nieuwe editie van het Kunstenfestival Watou van start. Van 6 juli tot en met 1 september tonen kunstenaars en dichters tijdens Landscape of the Imagination de kracht van verbeelding op bijzondere plekken in het dorp en Kasteel De Lovie. Kunstenfestival Watou brengt ook een hommage aan dichter Gwij Mandelinck, de oprichter van Kunstenfestival Watou. Hij overleed

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Kid Creole nieuwe headliner op Tieltse Europafeesten: Fischer-Z zegt af door ziekte

Niet Fischer-Z, maar wel Kid Creole and the Coconuts zullen op zondag 7 juli de Tieltse Europafeesten afsluiten. De band Fischer-Z moest door ziekte onverwacht het optreden in Tielt annuleren.
The post Kid Creole nieuwe headliner op Tieltse Europafeesten: Fischer-Z zegt af door ziekte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Beiaardiers trappen zomeravondconcerten af met sopraan Astrid Stockman op Antwerpse kathedraaltoren

In de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen worden vanavond de traditionele zomeravondconcerten afgetrapt. In juli en augustus is er elke maandag tussen 20 en 21 uur een beiaardconcert. Vanavond krijgt stadsbeiaardier Koen Van Assche het gezelschap van sopraan Astrid Stockman om het seizoen in te zetten.

Lees meer »

VRT NWS

“Ik moest ooit mijn kleedkamer afgeven… aan Metallica”: BV’s halen herinneringen op aan hun favoriete Werchters

Een festival als Rock Werchter is vaak dé uitgelezen kans om BV’s te spotten. Wij konden enkele bekende medemensen spotten op het festivalterrein (en de VIP-bar), en legden hen het vuur aan de schenen over hun Werchter-herinneringen.

Het Laatste Nieuws

De progressie van olympisch kampioene Nina Derwael: “Als ik mijn oefening perfect uitvoer, speel ik mee voor medailles in Parijs”

Nina Derwael houdt zaterdag in Frankrijk een generale repetitie voor Parijs. De olympische kampioene aan de brug met ongelijke leggers heeft na haar zware schouderblessure naar eigen zeggen enorme progressie gemaakt.

Lees meer »

De Standaard

Rassemblement National is op weg naar overwinning, maar wat wil partij van Marine Le Pen en Jordan Bardella precies bereiken?

Als de peilingen kloppen, haalt het Rassemblement National (RN) vanavond een historische overwinning in Frankrijk. Bij een absolute meerderheid zou uiterst rechts zelfs voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog mee aan de knoppen van de Franse politiek zitten. De focus van het RN is alvast duidelijk: betere levenskwaliteit, meer veiligheid en minder migratie. Al zijn niet alle voorstellen even

Lees meer »

VRT NWS

Extreemrechts verliest, maar is Macron nu ook de winnaar? “Dit had hij niet durven voorspellen”

Het extreemrechtse Rassemblement National van Marine Le Pen dondert van haar roze wolk. Hoe kon dit gebeuren en heeft president Macron op die manier gewonnen? Franstalig politiek journalist en Frankrijkkenner Alain Gerlache legt uit.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Belangrijkste luchthaven van Milaan wordt herdoopt tot Silvio Berlusconi Airport

De belangrijkste luchthaven van de Italiaanse stad Milaan, Milan-Malpensa Airport, wordt herdoopt en heet voortaan Silvio Berlusconi Airport, naar de voormalige rechtse regeringsleider. Dat heeft de Italiaanse minister van Transport, Matteo Salvini, zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

KIJK. “Is dit dan haar echte stem?”: fans verbaasd door stemverandering van Paris Hilton

Paris Hilton (43) getuigde onlangs voor een commissie van het Amerikaanse parlement over het beleid voor kinderen in de pleegzorg. Niet alleen haar toespraak gaat intussen online viraal, maar ook haar stemverandering tijdens de congreszitting heeft haar fans verbaasd.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

“Geen enkel land heeft dit”: Base camp van Team Belgium officieel geopend voor Spelen van Parijs

Geen peperdure stages in het verre buitenland ditmaal, voor de Spelen van Parijs bereidt Team Belgium zich grotendeels in eigen land voor. Hun base camps, die vandaag officieel geopend werden, biedt de atleten dan ook het beste van het beste. Vraag maar aan gymnaste Nina Derwael die in Gent de puntjes op de i aan het zetten is: “Geen enkel

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Leonardtunnel op de Binnenring rond Brussel hele zomer dicht vanaf 8 juli

Er zijn al een tijd lang renovatiewerken aan de gang in de Leonardtunnel op de Ring rond Brussel. Tijdens de vakantieperiode steekt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) een flink tandje bij om voortgang te maken. Vooral op de binnenring – richting Waterloo en Waver – zal dat voelbaar zijn.

Lees meer »

VRT NWS

Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging eindelijk open voor verkeer

Op vrijdag 5 juli werd de vernieuwde N35 feestelijk geopend. Na een uitdagend proces, dat zes maanden langer duurde dan gepland, is het project eindelijk afgerond. De N35, een belangrijke verkeersader, loopt door de gemeenten Veurne, Koksijde en De Panne en is nu klaar voor gebruik.
The post Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

“Joost is een echte vinkenpsycholoog”: broers Foret Avelgems kampioen vinkenzetten

Geert Foret en zijn broer Joost zijn kampioen vinkenzetten in Groot-Avelgem. Hun vogeltje zong maar liefst 573 liedjes en troefde daarmee alle andere vinken af. “Mijn broer kan enorm goed overweg met vinken. Hij is een echte vinkenpsycholoog.”
The post “Joost is een echte vinkenpsycholoog”: broers Foret Avelgems kampioen vinkenzetten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

LIVE WIMBLEDON. Sinner en Alcaraz staan in kwartfinale – Elise Mertens stoomt in dubbelspel door naar achtste finales

Met Wimbledon wordt het derde grandslamtoernooi van het jaar gespeeld. Wie worden de opvolgers van Carlos Alcaraz en Marketa Vondrousova?

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Voor 4.036,5 euro kan je de hele menukaart van Werchter proeven: dit zijn de duurste en goedkoopste snacks

Ik ga naar Werchter en ik laat thuis: een rekenmachine. Want sinds dit jaar zijn festivalorganisatoren verplicht om hun prijzen niet alleen in bonnetjes of coins, maar ook in harde euro’s te afficheren. En dan pas besef je hoe duur alles er is. Wij plozen de ellenlange menukaart van Werchter voor je uit, op zoek naar de goedkoopste en duurste

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Groen steunt vraag Open VLD voor hertelling stemmen: “Foute zijn een schande voor België”

Groen steunt de vraag van Open VLD om een hertelling van de stembiljetten te organiseren. De partij sluit zich aan bij de liberalen omdat de fouten die zijn vastgesteld bij het stemmen "een schande zijn voor een land als België". Morgen stemt het Vlaams Parlement over de geldigheid van de verkiezingen en dus een mogelijke hertelling.

Lees meer »

VRT NWS

Lichaam gevonden in zoektocht naar meisje (12) dat vermoedelijk werd aangevallen door krokodil

In Australië is tijdens de zoektocht naar een twaalfjarig meisje een lichaam gevonden. Vermoed wordt dat het meisje aangevallen werd door een krokodil, melden Australische media.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Hoe z’n eerste ritwinst in de Tour Remco Evenepoel doet dromen, maar tegelijk met de voeten op de grond houdt

En op dag zeven… schiep Remco Evenepoel (24) zijn eerste Tour-ritsucces. Eentje met glans en prestige. Pogacar, Roglic, Vingegaard: ‘crème de la crème’ van het groterondewerk, samen goed voor twee Giro-, vier Tour- en drie Vuelta-zeges. Netjes afgestoft. Dat schreeuwde om een lekkere Domaine Robert Groffier Chambertin Clos de Beze!

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Al zes doden en veel schade door orkaan Beryl in Caraïben

Orkaan Beryl heeft heel wat schade aangericht in het zuidoosten van de Caraïben. De dodentol is opgelopen tot minstens zes.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Weer fun op en naast de IJzer met IJzerfun: “Blijven kamperen kan één avond”

Naar ondertussen jaarlijkse traditie is er weer het zomerevent IJzerfun. Dit jaar gaat IJzerfun door van zaterdag 13 juli tot en met zondag 28 juli in Roesbrugge, op de weide ter hoogte van de brug tussen Professor Rubbrechtstraat nummer 1 en Bergenstraat 1. “Op zaterdagavond 20 juli organiseren we één avond Camping IJzerfun waarop mensen zich kunnen inschrijven om te

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Passagiers zo ziek op vlucht Detroit-Amsterdam dat vliegtuig tussenlanding moet maken

Zeker twaalf inzittenden zijn aan boord van een vlucht van Detroit naar Amsterdam zo ziek geworden dat het vliegtuig een tussenlanding moest maken. Ambulancepersoneel van de brandweer van New York (FDNY) heeft ze nagekeken. Vermoedelijk hebben ze iets verkeerds gegeten.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Papa Andy (39), mama Kyra (33) én baby Naud zijn alle drie op dezelfde dag jarig: “Dat de kans wel héél klein zou zijn, vertelde onze gynaecoloog nog” » Krantenkoppen België (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5443

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.